Különféle befőzős receptek, praktikák, tartósítási eljárások kategóriánkét, betűrendben.
Befőttek/Kompótok/Szörpök
Birsalmasajt és -szörp egyszerre
Citromfűszörp
Cseresznyekompót
Feketeribizli-szörp
Fenyőrügyszörp
Gyermekláncfűszörp
Málnaszörp
Meggybefőtt- és szörp nyersen
Mentaszörp
Rebarbarakompót
Ételízesítők/Fűszerek
Csípőspaprikalekvár
Gulyáskrém
Hurut
Ketchup
Medvehagyma télire
Paradicsomlé
Tárkony télire
Lekvárok/dzsemek/ízek/gyümölcskocsonyák
Epres rebarbaralekvár
Feketeribizli-dzsem
Málnadzsem
Pirosribizli-kocsonya
Rózsadzsem
Sárgabaracklekvár
Vörös áfonya télire
Savanyúságok
Ánizsos savanyú uborka és cukkini
Csípős csalamádé
Forrázott káposztasavanyúság
Hordós savanyúság
Kovászos uborka (nyári használatra)
Sütőben sült paprika
Zöldségkrémek/Kész-, Félkész ételek télire
Csípős-mézes zakuszka
Gombás zakuszka
Padlizsános zakuszka
Paszulyos zakuszka
Vegyes zakuszka
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése